torsdag 27. mai 2010

Det å velge kortreist mat er å gi alle mennesker muligheter.

Du fattige student. De som sår og høster i de land som vi importerer maten vår ifra vet vi trenger penger, men de trenger vel mat også? Sender ikke de maten ifra seg? Skulle ikke de ha fått spise denne maten selv og ikke sultet?
Det å velge kortreist mat er bærekraftig for alle mennesker på sikt. Det vil medføre at de kommende generasjoner vil ha noe å spise. Tenk på alt det vi har å spise fra naturen i Norge! Det å ha en liten
grønnsakshage, noen bærbusker og urter på terrassen?

2 kommentarer:

  1. Hallo. Kjempeflott med blogging, lykke til.
    Jeg lurer litt på økologisk mat. Hvordan er det i forhold til kortreist mat?
    Hvordan er merkingen av den kortreiste maten?

    SvarSlett
  2. Hei.
    Så flott at blogging nå inngår som en del av eksamen på HIAK.Håper at dette konseptet også kan ha overføringsverdi til andre studier på HIAK. Lykke til med eksamen....

    SvarSlett