lørdag 8. mai 2010

Den kortreiste poteten.


Jeg har snakket med Anne Berte Lerberg i dag. Vi kan bruke hennes nettsted! Bruke de bildene vi ønsker.Hun syns dette virket spennende og ville gjerne høre fra oss igjen vist hun kunne bidra med noe. Hvor kortreist skal maten være? Fra hagen?, bygda?, fylke?, hele Norge?

4 kommentarer:

  1. Fint, da må dere ha et fint bilde i bloggtittelen også!

    SvarSlett
  2. Så bra med positive og hjelpsomme mennesker.

    Ja interesant spørsmål dette.Nyhetene på NRK i kveld tok opp rakfiskproduksjon i Valdres, og med råvarer fra Danmark!!Kan rakfisk kalles kortreist mat?

    SvarSlett
  3. Vi finner et fint bilde når vi treffes i morra og setter inn i bloggtittelen. Ser ut til at vi må lage vår definisjon på kortreist. Anne Berte snakket også om en fjellmandelpotet fra Gubrandsdalen som var så ypperlig til å lage potetretter av,kansje det blir for langt vekkefor oss?

    SvarSlett
  4. Gå inn på www.kslmatmerk.no
    Her kan man lese mer om rakfisk fra Valdres og merking.

    SvarSlett